اندازه مغز، نقش کلیدی در بیش‌فعالی کودکان دارد!
علائم بیش فعالی کودکان,درمان بیش فعالی کودکان,بیش فعالی کودکان چیست؟,تست بیش فعالی کودکان,بیش فعالی کودکان+pdf,بیش فعالی کودک,بیش فعالی کودکان ابتدایی,بیش فعالی

اندازه مغز، نقش کلیدی در بیش‌فعالی کودکان دارد!

دانشمندان موفق به شناسایی ناحیه‌ای از مغز شدند که اختلال کاستی توجه و بیش فعالی (ADHD) در آنجا شکل می‌گیرد.

اختلال کاستی توجه و بیش فعالی(ADHD) در طول سال‌ها با شک و تردید روبه‌رو بوده است. برخی معتقد بودند که این اختلال پایه و اساس علمی ندارد. ADHD با ضعف در تمرکز، فراموشکاری، دشواری در پردازش اطلاعات و میزان سختی در انجام دادن دستورالعمل‌ها شناخته می‌شود.

کودکان مبتلا به ADHD عموما به عنوان بچه‌های مشکل ساز در نظر گرفته می‌شوند.

آثور ایلیان ایوانوو، پزشک بخش روانپزشکی کودکان و نوجوانان دانشکده پزشکی ماونت ساینای شهر نیویورک، با استفاده از MRI دریافت که سطح تالاموسی - ناحیه ای از مغز که حس، مهارت‌های حرکتی، تنظیم آگاهی و هوشیاری را بر عهده دارد- در کودکان مبتلا به ADHD به میزان قابل توجهی کوچک‌تر از معمول است.

 

ایوانوو گفت: "تصور می‌شود تغییر عملکرد در این شبکه‌ها تا حد زیادی مسوول ایجاد عوارض بیش فعالی و کاستی توجه باشد که نشانه‌های شناخته شده ADHD به حساب می‌آید."

وی به همراه گروهی از پژوهشگران، مغزهای 105 آزمودنی بین سنین 8 تا 18 سال را مورد مطالعه قرار دادند. از میان آزمودنی‌های مورد آزمایش، 46 نفر ADHD داشتند، در حالی که 59 نفر سالم بودند.

این دانشمندان کشف کردند کودکان و نوجوانانی که ADHD داشتند، حجم سطح تالاموسی آن‌ها در کل کوچکتر است.
منبع: ایسنا

منبع : بخش خانواده سبز آکاایران
برچسب :